Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας

Καλωσήρθατε στον Διαδικτυακό Τόπο της εταιρείας "1buy.gr - Αφοί Οικονόμου Gasklima & ΣΙΑ Ο.Ε."  (εφεξής η "Εταιρεία"). Παρακαλούμε, διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε χρήση, αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας, θεωρείται ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο μόνο για σκοπούς που επιτρέπονται από τους παρόντες Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας, Για τον παραπάνω λόγο, απαγορεύεται να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα βλάψουν την εταιρία ή τρίτους, όπως:

• Η οποιαδήποτε μορφή και τρόπος αντιγραφής των περιεχομένων της Ιστοσελίδας με σκοπό την προώθηση ή την επαγγελματική χρήση χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας

• Να «ανεβάσετε» στον δικτυακό μας τόπο οποιοδήποτε αρχείο ή κώδικα ή οποιοδήποτε λογισμικό (ιοί, spyware κλπ) το οποίο θα μπορούσε να βλάψει και γενικά να θέσει σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία της Ιστοσελίδας,

• Να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο και στον κώδικα της Ιστοσελίδας και του δικτυακού τόπου και γενικά οποιαδήποτε ενέργεια που θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ιστοσελίδας.

 Να προβείτε σε ενέργειες που θα προσβάλουν, δυσφημούν, απαξιώνουν την Ιστοσελίδα, την εταιρία, το προσωπικό, γενικά τα άτομα που εμπλέκονται με την Ιστοσελίδα και την αντιγραφή, συγκέντρωση, αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Ιστοσελίδας.

Το συνολικό περιεχόμενο αυτού του Διαδικτυακού Τόπου προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας.

Η Εταιρεία μας σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Διαδικτυακού της Τόπου. Παρακαλούμε συμβουλευθείτε την Πολιτική Ιδιωτικότητας  που θα βρείτε στον Διαδικτυακό Τόπο της Εταιρείας.

Ο Διαδικτυακός Τόπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλους ιστότοπους, όπως επίσης μπορεί να υπάρχουν άλλοι ιστότοποι με συνδέσμους και αναφορές προς την Ιστοσελίδα μας. Οι εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, την ορθότητα των περιεχομένων αυτών των ιστοτόπων και για το είδος των ιστοτόπων.
 

Η εταιρία μας διατηρεί το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας ενημερωμένο και ακριβές σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Παρόλα αυτά η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανή μη διαθεσιμότητα κάποιον προϊόντων. Επίσης αν ο χρήστης δεν καλύπτεται από την περιγραφή ενός προϊόντος μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρία μας για να του παράσχουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ζητήσει. Το περιεχόμενο της περιγραφής ενός προϊόντος μπορεί να αλλάξει χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στον Διαδικτυακό Τόπο της Εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής ή πρόσθετες επιβαρύνσεις (εφόσον αυτά υφίστανται), για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι Πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η τιμή που χρεώνεται στον Πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η Εταιρεία σας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο του Διαδικτυακού μας Τόπου. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

Για την πληρωμή των προϊόντων, οι εταιρεία μας διαθέτει τους παρακάτω τρόπους:

  • Με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
  • Με αντικαταβολή κατά τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας.
  • Μέσω paypal

Τα προϊόντα του δικτυακού τόπου μας καλύπτονται από τις εγγυήσεις των εταιριών και των αντιπροσώπων τους. Για οποιαδήποτε βλάβη ή ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση, ο πελάτης υποχρεούται να αποστείλει το προϊόν στην εταιρία μας ή στην αντιπροσωπία και εν συνεχεία να το παραλάβει ο ίδιος. Τα τυχόν έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο.
 

Τα προϊόντα αποστέλλονται στον πελάτη μέσω courier, μεταφορικών εταιριών, ή ιδίων (της εταιρίας) μέσων. Η εταιρία μας καταβάλει κάθε προσπάθεια για την έγκαιρη αποστολή των προϊόντων. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παραλαβής, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι ασφαλισμένα. Η ασφάλεια παύει να ισχύει μετά την παράδοση των προϊόντων στον πελάτη ή σε τρίτο πρόσωπο και οποιαδήποτε βλάβη βαραίνει τον πελάτη.

Αναιτιολόγητη υπαναχώρηση:

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από τη συναφθείσα σύμβαση πώλησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε περίπτωση παραγγελίας από τον Πελάτη πολλών αγαθών με μία παραγγελία, τα οποία του έχουν παραδοθεί χωριστά, η προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών ξεκινάει από την ημέρα παράδοσης του τελευταίου αγαθού στον Πελάτη. Για να τηρήσει την προθεσμία υπαναχώρησης,ο Πελάτης αρκεί να αποστείλει με ταχυδρομείο (1buy.gr - ONE KLIMA, Κεραμέων 10-12, 10436, Αθήνα), ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας υπαναχώρησης, εντός της ανωτέρω προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, σαφή δήλωση υπαναχώρησης προς την Εταιρεία, με την οποία θα μας ενημερώνει για την απόφασή του να επιστρέψει το προϊόν. Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του περί υπαναχώρησης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων θα βαρύνει τον Πελάτη.

Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία η Εταιρεία θα ενημερωθεί για την απόφαση του πελάτη να υπαναχωρήσει, η Εταιρεία θα επιστρέψει κάθε πληρωμή που κατέβαλε ο Πελάτης, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων τυχόν συμπληρωματικών εξόδων που θα οφείλονται σε επιλογή του Πελάτη να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που η Εταιρεία προσφέρει). Δεν χρεώνονται στον Πελάτη δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων.

Υπαναχώρηση λόγω ελαττωματικού προϊόντος, λανθασμένης αποστολής κλπ.:

Κατά την παράδοση του προϊόντος από την εταιρία courier ή μεταφορική, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να το ελέγξει για πιθανές ζημιές ή φθορές. Αν παρουσιαστεί κάτι τέτοιο τότε οφείλει να έρθει σε άμεση επικοινωνία με την εταιρία μας και εφόσον αποφασιστεί να αποσταλεί το προϊόν στην εταιρία μας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών και τα έξοδα βαραίνουν την εταιρία μας.

Η πραγματοποίηση αγορών από την Ιστοσελίδα μας απαγορεύεται από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους.

Η εταιρία δύναται να αλλάξει/συμπληρώσει τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής https://webgate.ec.europa.eu/odr, παρέχεται η δυνατότητα στους Πελάτες μας να επιλύουν εξωδικαστικά διαφορές που τυχόν ανακύπτουν από συναλλαγές τους με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών διατίθεται ως ένας εναλλακτικός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών μεταξύ καταναλωτών και εμπόρων από συμβάσεις πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που συνάπτονται μέσω διαδικτύου. Η Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών συνδέεται απευθείας με τους αρμόδιους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών κάθε χώρας, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των καταγγελιών. Στη χώρα μας, η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή” και ο “Μεσολαβητής Τραπεζικών – Επενδυτικών Υπηρεσιών” έχουν πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως αναγνωρισμένοι φορείς εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών. Μπορείτε να απευθύνετε τυχόν απορίες σας για τη λειτουργία της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας (http://www.eccgreece.gr). Σε περίπτωση μη επίτευξης εξωδικαστικής επίλυσης, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια των Αθηνών. 

Οι εν λόγω Όροι Χρήσης καθώς και η χρήση αυτού του Διαδικτυακού Τόπου θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.


Κεντρικά Γραφεία- Επικοινωνία

Η έδρα της Εταιρείας μας βρίσκεται στην: Κεραμέων 10-12, 10436, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105249700  Φόρμα Επικοινωνίας